CHP Kemalpaşa'da İddialı

Siyaset 23.02.2024 - 21:01, Güncelleme: 23.02.2024 - 21:01 2625+ kez okundu.
 

CHP Kemalpaşa'da İddialı

Cumhuriyet Halk Partisi Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Türkmen, seçim çalışmalarının son derece pozitif bir ortamda sürdüğünü ve halktan büyük teveccüh gördüklerini belirtti.
CHP’nin belediyeyi yeniden kazanmayı hedeflediği Kemalpaşa’da devam eden seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Başkan Adayı Mehmet Türkmen, ‘’Adaylık sürecimiz netleştikten hemen sonra önce partililerimiz ardından da haklımız ile bir araya geldiğimiz çeşitli buluşmalar gerçekleştiriyoruz. Çok net bir ifade ile söylemek istiyorum ki, gittiğimiz her noktada beklentimizin çok üzerinde bir teveccüh görüyoruz. Böyle bir tablonun oluşmasında elbette uzun yıllardır Kemalpaşa’ya olan hizmetlerimizin, hemşehrilerimiz ile kurduğumuz güçlü bağların etkisi var. Halkımızdan bu denli pozitif dönüşler almak bizleri de motive ediyor, enerjimizi artırıyor.’’ Dedi. ‘SİYASET ÖZGÜVEN İŞİDİR’ 31 Mart seçimleri için önemli mesajlar veren Mehmet Türkmen, ‘’ Siyaset elbette özgüven ve iddia işidir. Bu konuda yeterli tecrübemiz ve ilişki ağımız var. Biz sokağın sesini iyi kötü görebilen kişileriz, inanıyorum ki Allah’ın izni ile halkımız yüksek bir oy oranı ile bizlere bu görevi layık görecek. Onlar nasıl ki bizim beklentimizin çok üzerinde bir destek sağlıyorlarsa, biz de onların beklediğinin çok üzerinde bir belediye başkanlığı görevi yerine getireceğiz, buna emin olsunlar.’’ Dedi. ‘BAYRAĞI BİR KEZ DAHA DALGALANDIRACAĞIZ’ Mehmet Türkmen ile tüm ilçeyi adım adım gezdiklerini ve vatandaşa kulak verdiklerini belirten CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, ‘’ Başkan adayımız ile birlikte yoğun bir süreç geçiriyoruz. Halktan gördüğümüz destek ile umudum şudur ki, bu seçimde Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını ilçemizde bir kez daha dalgalandıracağız ve başkanımızın gerçekleştireceği hizmetler ile o bayrağı bir daha indirmeyeceğiz’’ dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Türkmen, seçim çalışmalarının son derece pozitif bir ortamda sürdüğünü ve halktan büyük teveccüh gördüklerini belirtti.

CHP’nin belediyeyi yeniden kazanmayı hedeflediği Kemalpaşa’da devam eden seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Başkan Adayı Mehmet Türkmen, ‘’Adaylık sürecimiz netleştikten hemen sonra önce partililerimiz ardından da haklımız ile bir araya geldiğimiz çeşitli buluşmalar gerçekleştiriyoruz. Çok net bir ifade ile söylemek istiyorum ki, gittiğimiz her noktada beklentimizin çok üzerinde bir teveccüh görüyoruz. Böyle bir tablonun oluşmasında elbette uzun yıllardır Kemalpaşa’ya olan hizmetlerimizin, hemşehrilerimiz ile kurduğumuz güçlü bağların etkisi var. Halkımızdan bu denli pozitif dönüşler almak bizleri de motive ediyor, enerjimizi artırıyor.’’ Dedi.

‘SİYASET ÖZGÜVEN İŞİDİR’

31 Mart seçimleri için önemli mesajlar veren Mehmet Türkmen, ‘’ Siyaset elbette özgüven ve iddia işidir. Bu konuda yeterli tecrübemiz ve ilişki ağımız var. Biz sokağın sesini iyi kötü görebilen kişileriz, inanıyorum ki Allah’ın izni ile halkımız yüksek bir oy oranı ile bizlere bu görevi layık görecek. Onlar nasıl ki bizim beklentimizin çok üzerinde bir destek sağlıyorlarsa, biz de onların beklediğinin çok üzerinde bir belediye başkanlığı görevi yerine getireceğiz, buna emin olsunlar.’’ Dedi.

‘BAYRAĞI BİR KEZ DAHA DALGALANDIRACAĞIZ’

Mehmet Türkmen ile tüm ilçeyi adım adım gezdiklerini ve vatandaşa kulak verdiklerini belirten CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, ‘’ Başkan adayımız ile birlikte yoğun bir süreç geçiriyoruz. Halktan gördüğümüz destek ile umudum şudur ki, bu seçimde Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını ilçemizde bir kez daha dalgalandıracağız ve başkanımızın gerçekleştireceği hizmetler ile o bayrağı bir daha indirmeyeceğiz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gundemkemalpasa.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.