Başhekime Veda Programı Düzenlendi

Gündem 21.03.2023 - 19:15 1439+ kez okundu.
 

Başhekime Veda Programı Düzenlendi

Kemalpaşa Devlet Hastanesi'nde uzun yıllardır Başhekim olarak görev yapan Op. Dr. Enes Toklu, Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi‘ne atandı.
Akademik kariyer yapmak üzere 8 yıldır görev yaptığı Kemalpaşa'dan ayrılan Başhekim Toklu'ya, Kemalpaşa Kaymakamı Musa Sarı, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Aktekin, İlçe Jandarma Komutanı J.Bnb. Halil Yaşar Güzel, İlçe Emniyet Müdürü Sefer Şahin ve daire amirlerinin de katıldığı veda programı düzenlendi.   Başhekim Toklu'nun Kemalpaşa'da kaldığı süre içinde hastaneye ve vatandaşlara yönelik önemli hizmetleri olduğunu belirten Kaymakam Sarı, "İlçemizde bulunan hastanenin fiziki koşullarının iyileştirilmesi ve en iyi hizmetin verilmesi anlamında gayretli ve başarılı çalışmalarımız oldu. Yeni görev yerinizde de aynı başarıyı göstereceğinize inanıyorum. Yeni görevinde başarılar diler, ilçemizdeki hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Başhekim Toklu'ya Kaymakam Sarı tarafından, plaket ve hediye takdim edildi.
Kemalpaşa Devlet Hastanesi'nde uzun yıllardır Başhekim olarak görev yapan Op. Dr. Enes Toklu, Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi‘ne atandı.
Akademik kariyer yapmak üzere 8 yıldır görev yaptığı Kemalpaşa'dan ayrılan Başhekim Toklu'ya, Kemalpaşa Kaymakamı Musa Sarı, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Aktekin, İlçe Jandarma Komutanı J.Bnb. Halil Yaşar Güzel, İlçe Emniyet Müdürü Sefer Şahin ve daire amirlerinin de katıldığı veda programı düzenlendi.
 
Başhekim Toklu'nun Kemalpaşa'da kaldığı süre içinde hastaneye ve vatandaşlara yönelik önemli hizmetleri olduğunu belirten Kaymakam Sarı, "İlçemizde bulunan hastanenin fiziki koşullarının iyileştirilmesi ve en iyi hizmetin verilmesi anlamında gayretli ve başarılı çalışmalarımız oldu. Yeni görev yerinizde de aynı başarıyı göstereceğinize inanıyorum. Yeni görevinde başarılar diler, ilçemizdeki hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Başhekim Toklu'ya Kaymakam Sarı tarafından, plaket ve hediye takdim edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gundemkemalpasa.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.