Kemalpaşa'da Okul İnşaatları Sürüyor

Eğitim 29.03.2023 - 06:30, Güncelleme: 20.04.2023 - 19:00 3969+ kez okundu.
 

Kemalpaşa'da Okul İnşaatları Sürüyor

Kemalpaşa Kaymakamı Musa Sarı, Sekiz Eylül Mahallesi'nde yapımı devam eden yirmi dörder derslikli ilkokul ile ortaokulun inşaatlarını inceledi.
Okul bölgesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam Sarı'ya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Yılmaz ve şube müdürü Ahmet Kaya eşlik etti.   Kaymakam Sarı, “Okulların laboratuvar, çok amaçlı salonlar, kütüphane, yemekhane ve spor sahalarını kapsayacak şekilde planlandı. Her iki okulda 2024 yılı Şubat ayında ikinci dönemde hizmete açılacak ama birinci döneme de yetiştirmek için gayret ediyoruz. Ayrıca okulların tamamlanması ile ilçemizde ikili öğretim yapan Atatürk ve Sekiz Eylül Okullarının normal öğretime geçirilmesini planlanıyor” dedi.   Öte yandan inceleme heyeti Ulucak Mahallesi'nde hayırsever Mehmet Türkmen tarafından yaptırılan lisenin inşaatında da incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.
Kemalpaşa Kaymakamı Musa Sarı, Sekiz Eylül Mahallesi'nde yapımı devam eden yirmi dörder derslikli ilkokul ile ortaokulun inşaatlarını inceledi.
Okul bölgesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam Sarı'ya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Yılmaz ve şube müdürü Ahmet Kaya eşlik etti.
 
Kaymakam Sarı, “Okulların laboratuvar, çok amaçlı salonlar, kütüphane, yemekhane ve spor sahalarını kapsayacak şekilde planlandı. Her iki okulda 2024 yılı Şubat ayında ikinci dönemde hizmete açılacak ama birinci döneme de yetiştirmek için gayret ediyoruz. Ayrıca okulların tamamlanması ile ilçemizde ikili öğretim yapan Atatürk ve Sekiz Eylül Okullarının normal öğretime geçirilmesini planlanıyor” dedi.
 
Öte yandan inceleme heyeti Ulucak Mahallesi'nde hayırsever Mehmet Türkmen tarafından yaptırılan lisenin inşaatında da incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gundemkemalpasa.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.